Onze docenten

Ons team van docenten

Voor ondernemers, bestuurders, professionals

Docenten zijn ondernemers die vanuit de Structura-Groep opgeleid zijn om aan ondernemers, bestuurders en professionals les te geven in het Structura-Model.

Onze docenten geven les op alle negen velden, leiden onze specialisten, mentoren en assessoren op en begeleiden Structura-Kringen.

Jaap Broersma

Docent

Ambitie en passie: Mensen leren, op basis van hun waarneming, zodanig te handelen dat ze succesvol worden voor zichzelf en in staat zijn anderen te faciliteren.

Herman Gesink

Docent

Ambitie en passie: Ondersteunen van ondernemers bij het ontwerpen en ontwikkelen van een architectuur die bij de ondernemer en zijn/haar onderneming past.

Robin Tervoort

Docent

Ambitie en passie: Het inspireren en begeleiden van ondernemende mensen en ondernemingen bij het realiseren van ambities en veranderplannen.

Benoemen en waar nodig richting geven, om mens en onderneming verder te ontwikkelen. Dat is waar ik reeds jaren blij van wordt en passievol voor wil blijven gaan.

Reeds zeventien jaren begeleid ik mede daarom organisatie-ontwikkeltrajecten in de vorm van mentorschap, training en coaching van directies, leidinggevenden en professionals, zowel groepsgewijs als individueel.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

(We delen u gegevens met niemand, we gebruiken deze alleen om de nieuwsbrief naar u te sturen)